BeamBike Bundel - eBike abonnement

SKU BB0001
€0.00
In stock
1
Product Details

De BeamBike is eBike abonnement voor dagelijkse woon-werkritten tot 20 km enkele reis. Je krijgt je dagelijkse portie beweging, zonder de dagelijkse file.

Persoonlijke eBike: Kies je eBike uit bij een BeamPartner en neem contact op met Beamrz. Samen stellen we het abonnement samen, inclusief verzekering, onderhoud en Beamrz Premium Membership, maar zonder BKR-registratie.

Voordelig fietsen: Vanaf € 3,- per dag rijdt u een eBike alle dagen van de week. Stel u rijdt dagelijks 2 x 10 km woon-werkritten met een vergoeding van € 0,19 p/km (netto), dan is uw woon/werkvergoeding 3,80 per werkdag. Dat betekent dat u ook in het weekend gratis fietst op uw eBike. Deze berekening geldt wanneer uw werkgever u de volledige woon-werkvergoeding uitbetaalt.

In combinatie met de Beamrz-app is dit de ideale woon-werkoplossing. Bij slecht weer of een dienstreis, kunt u ook gebruik maken van bijvoorbeeld een deelauto of het OV.

De genoemde prijs is een indicatie, inclusief BTW, verzekering, onderhoud en Beamrz Premium Membership

Ga voor meer informatie en een proefrit naar de Beamrz Popup Store Willemsplein 4a 5211 AK, 's-Hertogenbosch (Hoek Essentgebouw/Paleisbrug).

Bel voor een afspraak: 06-38 07 39 27

BeamBike is een samenwerking met verschillende fietsenwinkels en Viets@Co

Save this product for later

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.