Maak geschiedenis en investeer duurzaam in Mobiliteit als een dienst.

GetYouThere B.V. is het bedrijf achter BEAMRZ, de Mobility as a Service (MaaS) app voor slim en duurzaam vervoer van medewerkers en particulieren.   

BEAMRZ geeft reizigers een gegarandeerde en naadloze multimodale reisbeleving ter vervanging van de vaste auto en als waardevolle aanvulling op OV en fiets. Het resultaat is duurzame groei met betere bereikbaarheid en leefbaarheid.

Werkgevers, ZZP’rs en particulieren gebruiken BEAMRZ om met één enkele app alle beschikbare vervoersopties  (trein, bus, taxi, deelritten, deelfietsen en deelauto’s) slim te plannen, boeken, gebruiken en betalen. Klanten kiezen uit “pay as you go” (iDeal) of een maandelijks abonnement met een aantal functionele datadiensten, zoals factuurspecificatie, budgetbewaking en slimme notificaties. BEAMRZ is binnenkort verkrijgbaar in verschillende steden in Nederland.

Stap nu in

GetYouThere biedt voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam rendement de mogelijkheid om in BEAMRZ te investeren. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail of vul onderstaand formulier in. We gaan graag met u in gesprek.

Maarten Neeskens

Oprichter en CEO
BEAMRZ | GetYouThere B.V.

 

Informatieformulier investeringsmogelijkheden


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.