Schrijf je hier in om BEAMRZ te gaan gebruiken

Inschrijven is gemakkelijk. Vul het onderstaand formulier in en druk op inschrijven. Je krijgt dan een bevestiging van de inschrijving per e-mail. Binnen 2 werkdagen krijg je een e-mail met daarin de links om de BEAMRZ-app te downloaden en je login gegevens. Daarna kun je meteen al je vervoer regelen met je telefoon.

Wat houd de inschrijving in?

Met deze inschrijving ga je akkoord met een abonnement naar keuze op de diensten van BEAMRZ. Het abonnement is gratis voor 1 maand en wordt automatisch beëindigd. Een week voor het beëindigen van de gratis maand krijg je een email met de optie het abonnement voort te zetten.

Het gebruik van auto, fiets, OV of taxi wordt per week via e-mail aan u gefactureerd. In deze e-mail zit een betaallink om de gebruikskosten te betalen. Je hebt 2 werkdagen de tijd de factuur via de betaallink te betalen. We gaan bij BEAMRZ uit van vertrouwen; we gaan daarom geen borg vragen of een vooruitbetaling vragen. Echter, mocht de factuur voor gebruik niet binnen 2 werkdagen betaald zijn, zijn wij genoodzaakt de diensten via de BEAMRZ-app te staken. Met de inschrijving ga je akkoord met onze Voorwaarden.

Vragen? Neem contact met ons op!