Probeer je graag nieuwe dingen?

  • Ben je dol op nieuwe gadgets en handige app’s?
  • Woon, werk of studeer je in het Paleiskwartier/Spoorzone (‘s-Hertogenbosch)
  • Durf je het aan om nieuwe vormen van mobiliteit uit te proberen?

Dan ben je vast een “Innovator” en nodigen we graag uit voor het BeamTeam. Beamrz zoekt namelijk mensen (M/V, alle leeftijden), die wonen, werken of studeren in het Paleiskwartier/Spoorzone in ‘s-Hertogenbosch, om in de maand oktober enkele nieuwe vormen van mobiliteit en een app uit te proberen.

Hoe werkt het?
We nodigen je uit om deelnemer te worden van het BeamTeam. Dat betekent dat je met andere “Innovators” een aantal nieuwe vervoermiddelen en vervoerwijzen gaat uitproberen. Je gaat ook als eerste een nieuwe app testen, die later dit jaar gelanceerd wordt in het Paleiskwartier/Spoorzone. We vragen je om ons commentaar en adviezen te geven. Als je het leuk vindt, kan je ook deelnemen aan discussies die worden georganiseerd in het Pop-Up Informatiecentrum op het Paleiskwartier.

Aan welke eisen moet je voldoen?
Je moet om te beginnen een recente Smartphone hebben (Apple of Android). Maar dat kan geen probleem zijn voor een “Innovator” ;-). Verder geef je toestemming om e-mails te ontvangen en dat we jouw input mogen gebruiken voor de ontwikkeling en promotie van de toekomstige diensten.

Incentive
Voor deelnemers aan het BeamTeam is er natuurlijk de eeuwige roem voor het bijdragen aan een innovatieve dienst. Daarnaast krijgen alle deelnemers een originele incentive.

Aanmeldformulier BeamTeam

BewonerStudentMedewerker


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.